Bürgermeister von Prishtina mahnt zu Vorsicht angesichts starker Winde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der Bürgermeister der Kommune Prishtina in Kosovo hat die Bewohner der Stadt dazu aufgefordert möglichst nicht nach draußen zu gehen und wenn doch, besondere Vorsicht walten zu lassen.

Das schrieb Shpend Ahmeti in einem Facebook-Eintrag: “Për shkak të erërave të forta në Prishtinë lusim qytetarët të qëndrojnë në hapësira të mbyllura sa më shumë dhe të kenë kujdes të shtuar gjatë qëndrimit në ambiente të hapura. Për çdo emergjencë lajmërohuni në 080012233 ose 080012244”.

Share.

Kommentarfunktion ist geschlossen.