Burri i Vjosa Osmanit ka dy fjalë për gruan e tij, i godet pak dy kryetarët e LDK-së Mustafën e Sejdiun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prindon Sadriu, bashkëshorti i kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka shkruar një status në Facebook – pas një interviste televizive të gruas së tij.

Sipas tij, është historike që të jesh personi i tretë më i votuar në histori të zgjedhjeve parlamentare të Kosovës (përfshirë edhe Presidentin Rugova në këtë listë).

“…dhe kjo, për dallim nga dy tjerët qe mbanin pozita te kryetarit te partisë”, ka shkruar ai.

Sadriu theksoi se Vjosa e vetme fitoi vota më shumë se 32 deputetë së bashku në Kuvend.

Share.

Kommentarfunktion ist geschlossen.