Veseli bën iftar me prindërit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka postuar një fotografi në llogarinë e vet në “Facebook” duke bërë iftar me prindërit.

“Prindërit tanë, me besimin në Zot, të drejtën dhe këtë tokë, na çelën rrugën e lirisë. Nuk ka iftar më të bukur se ai që bëhet me prindërit. Ne jemi mirënjohës për sakrificave e tyre, e kemi porosi prej tyre prandaj nuk do të ndalemi për këtë vend, të mbarën dhe të drejtën e tij! Nga konaku i babës, uroj këdo që punon mbarë, Zoti ju ndihmoftë! Kush agjëron me besim, Zoti jua pranoftë!”, ka shkruar Veseli.

Share.

Kommentarfunktion ist geschlossen.